Ciulama De Ciuperci
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Ciulamaua de ciuperci cu mămăligă este un deliciu la îndemâna tuturor.
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 500 grame ciuperci
- două cuburi Maggi, plus 350 ml apă (pentru supă)
- o ceapă
- două linguri de făină
- ulei
- sare, piper
Plan de lucru:
- punem ciupercile la fiert și pregătim supa din cuburile Maggi (poza 2)
- tocăm ceapa (poza 3)
- dizolvăm făina în jumătate de cană de supă (poza 4). Amestecăm bine pentru a nu se forma cocoloașe. Turnăm amestecul în restul de supă (poza 5)
- călim ceapa (poza 6), iar apoi adăugăm ciupercile scurse (poza 7)
- condimentăm și adăugăm supa (poza 8 )
- lăsăm să fiarbă până se îngroașă (poza 9)
- poftă bună! (poza 10)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A6. Preparate fara carne