Ciorbita De Spanac Cu Taitei De Omleta Si Smantana
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
mal
Nu stiu daca de la lipsa de fier mi se trage sau care o fi baiu' meu, destul ca trag la spanac mai rau ca Popeye marinaru'...
Atat de mult imi place incat l-am gatit in fel si chip pana am ajuns evident si la ...ciorba.
Asta se face atat de repede precum se mananca :))
Intr-o oala sfarai cateva rondele de usturoi (2-3-4 catei) carora le adaug o lingura de boia. N-o las sa se friga ca se amaraste, torn imediat apa (in functie de cata ciorba vrem sa gatim 1-2 litri )
si-o dau la fiert :)
Cum incepe sa clocoteasca pun spanacu' (din comoditate si lipsa de timp folosesc din cel congelat) si-l las sa fiarba cca 5 minute.
Sarez.
Din 2 -3 oua fac o omleta simpla , pe care o rulez si o tai fideluta .
Inainte sa opresc focul o adaug in oala cu ciorba.
Din acest moment, ciorbita se poate servi ...cu smantana sau simpla , dupa pofta inimii :)
Incercati !