Ciorbita De Pui Cu Galuste Imperiale
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by miha
Ingrediente
- 1 pui(eu am avut de casa)
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei
- pasta,bulion etc
Mod de preparare
Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert.
Galustele:Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se potriveste de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aprox.1 cm.Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii,aprox 15 min.se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite.
Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund(eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).Se seveste cu patrunjel verde!
Galustele:Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se potriveste de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aprox.1 cm.Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii,aprox 15 min.se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite.
Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund(eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).Se seveste cu patrunjel verde!