contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorbita De Perisoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O ciorbita adaptata gustului meu si primaverii !



Ingrediente pentru perisoare:


700 gr. carne tocata de porc 
o cescuta de orez
o ceapa mica tocata marunt
2 oua
sare si piper


Ingrediente pentru ciorba:


2 ardei galbeni,mari
2 morcovi mici
1 legatura mai mica de ceapa verde
1 salata verde
1 litru bors
500 ml. suc de rosii
1 ou 
Patrunjel 


 Mod de preparare perisoare:


Amestecam carnea tocata cu ceapa taiata marunt,ouale batute,orezul spalat si scurs,sare si piper.Cu mainile ude, modelam bilute de carne de forma unei nuci.


Mod de preparare zeama :


Punem la fiert in 3 litri de apa ,morcovii taiati cubulete si lasam pana se inmoaie putin,adaugam ceapa si ardeii.Dupa 5 minute punem borsul,lasam sa clocotesca,urmeaza sucul de rosii .Cand incepe sa bolboroseasca :) dam focul mai mai mic la aragaz si adaugam usor perisoarele .Cand incepe sa fiarba orezul din ele adugam salata taiata fideluta si potrivim de sare .
La sfarsit i-am adaugat un ou batut  si patrunjel verde.
Eu iubesc ciorbele bogate ,nu zeama lunga ,de aceea adaug ingrediente multe !


Este delicioasa,credeti-ma !


In anotimpul rece, aceasta ciorbica ,o pregatesc cu :
 - o varza mica taiata fin
- telina  tocata marunt 
- perisoare
- rosii
- bors
- patrunjel 


Sa aveti pofta !