Ciorbiţă De Păstăi şi Dovlecei Cu Vişine
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
By http://retetegg.blogspot.com/
O super ciorbita, o aroma diferita si deosebita. Merita sa o incercati!
Am folosit:
O super ciorbita, o aroma diferita si deosebita. Merita sa o incercati!
Am folosit:
- 400 gr pastai de fasole, 1 dovlecel, 100 gr legume congelate (morcov, mazare, porumb, ardei), 1/2 telina, 1/2 ardei gras, 1 cana cu visine, 2 rosii, putina fidea, 2 lingurite bors la plic, sare, verdeata.
Am pus pe foc o oala cu apa si cand a inceput sa clocoteasca am adaugat legumele congelate.
Treptat am adaugat pastaile taiate in bucati, dovlecelul, telina si ardeiul.
Cand legumele au fiert, am adaugat visinele, borsul, rosiile taiate cuburi si sare.
Am lasat 15 minute sa fiarba apoi am adaugat fideaua si verdeata si am mai lasat 5 minute pe foc.
Am servit ciorbita calda!
Pofta buna!