Ciorbica De Cocosel Cu Taitei
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod preparare:
Punem in cca 3 l de apa cocoselul la fiert. Lasam sa fiarba cam 1 ora. Intre timp am facut taiteii.
Intr-un castron am pus faina si am facut o adancitura in mijloc. Am pus un ou batut cu putina sare si am amestecat pana sa format un aluat tare pe care l-am intins bine cu sucitorul, subtire.
Dupa ce am intins foaia bine am pus faina din abundenta pe ea si am rulat pe sucitor foaia de taitei.Am taiat pe lungime si am portionat foaia. Cu un cutit bine ascutit am taiat taitei subtiri.
Am revenit la oala cu bucatele care dupa 1 ora erau bine fierte si am adaugat legumele taiate.Dupa ce au fiert si legumele am adaugat pasta de tomate, sarea si mai am lasat sa fiarba putin.
Reteta recomandata de Lily-Musat.blogspot.com