contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Toscana De Fasole Boabe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


IMG_0139
Ciorba asta este extrem de simpla si usoara, cu un numar mic si banal de ingrediente. Va marturisesc ca nu aveam cine stie ce asteptari de la reteta asta, dar cand am gustat-o am fost de indata cucerita.
Ingrediente
1/2 kg fasole alba boabe
1 ceapa mare
2 morcovi
3 catei usturoi
sunca de porc (eu am folosit ceafa pentru un plus de grasime)
5 linguri pasta de tomate
rozmarin
oregano
sare si piper
IMG_0144
Am pus de dimineata fasolea la fiert si am scurs-o de prima apa, lasand pentru ciorba doar a doua apa in care au fiert.
Intr-o tigaie am calit ceapa, usturoiul si morcovii pana s-au inmuiat.
IMG_0122
Intre timp am tocat ceafa de porc si am daugat-o peste fasole. Am adaugat apoi si ceapa calita cu usturoiul si morcovii.
IMG_0123
Am adaugat pasta de tomate, condimentele, am potrivit la gust, si l-am mai lasat sa fiarba 30-40 de minute.
IMG_0141


Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com