Ciorba Radauteana
Sursa Ciorba radauteana
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 2 galbenusuri
- 200 g smantana
- o lingura faina
- 2 catei de usturoi
- otet
- patrunjel verde
- sare, piper
Mod de preparare:
Se spala carnea si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.
Legumele se spala, se curata si se taie bucati marunt. Se adauga toate legumele peste carnea care fierbe si se potriveste de sare.
Se spala carnea si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.
Legumele se spala, se curata si se taie bucati marunt. Se adauga toate legumele peste carnea care fierbe si se potriveste de sare.
Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie. Se lasa
putin sa se raceasca apoi se rupe fasii si se pune inapoi in oala. Adaugam
usturoiul pisat si mai lasam sa fiarba putin.
Intr-un caston luam doua polonice de ciorba si o lasam sa se racesca putin.
Galbenusurile se amesteca cu smantana si o lingura de faina. Adaugam ciorba racorita si amestecam bine.
Intr-un caston luam doua polonice de ciorba si o lasam sa se racesca putin.
Galbenusurile se amesteca cu smantana si o lingura de faina. Adaugam ciorba racorita si amestecam bine.
Tragem oala de pe foc si adaugam galbenusurile cu smantana .Mai
punem ciorba sa dea cateva clocote, adaugam o lingura de otet si potrivim de
sare.
Stingem focul si adaugam patrunjelul verde taiat marunt.
Stingem focul si adaugam patrunjelul verde taiat marunt.