Ciorba Din Rasol De Porc
Sursa Ciorba din rasol de porc

articol scris de Brindusa blog brindusascheaua.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Eu nu sunt o fana a ciorbelor! Din cand in cand, insa mi se face pofta de o zeama acra. Si cum la macelarie mi-a facut cu ochiul un rasol maricel de porc, iata ce a iesit:
- un rasol de porc (1,5 -2 kg)
- 1 l bors (sau zeama de varza)
- 2 morcovi, taiati marunt
- 2-3 cepe taiate marunt
- 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
- 1 telina mica, taiata marunt
- 5 rosii
- patrunjel, leustean
- sare
Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.
Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.
Serveste cu smantana.