Ciorba Din Piept De Pui
Sursa Ciorba din piept de pui

articol scris de alexa blog bunatati-delicatese.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 pastarnac
1 ardei gras mare
100 gr taitei
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors (4 cuburi de bors magic)
sare, piper, leustean
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors (4 cuburi de bors magic)
sare, piper, leustean
Mod preparare:
Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa se acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma.
Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartofi).
Se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.