Ciorba Din Oase De Porc Cu Tarhon
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod preparare:
Se spala oasele in mai multe ape si se pun la fiert in apa rece . Cand dau in clocot se spumeaza .
Se adauga zarzavatul curatat si taiat bucatele, sare si tarhonul. Puteti sa adaugati si putin
leustean.
Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic. Cand este fiarta ( gustati o bucatica de carne), adaugati orezul si cartofii taiati bucatele. Lasati sa mai fiarba cam 15 minute , apoi adaugati borsul dupa ce in prealabil l-ati dat intr-un clocot. Daca nu aveti bors acriti cu moare de varza. Lasati sa mai dea cateva clocote si apoi stingeti focul. Serviti cu ardei iute si smantana.
Reteta recomanda de http://amalia-mylife.blogspot.com