Ciorba Din Carne De Porc Cu Os
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
-2 morcovi
-2 cepe
-1 ardei
-1 kg carne de porc cu os
-bors
-fidea
-2 cepe
-1 ardei
-1 kg carne de porc cu os
-bors
-fidea
-sare,piper
-patrunjel
Mod de preparare:
Mod de preparare:
Puneti osul la fiert aprox 1h;verificati daca e fiert cat de cat.Adaugati ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.
Daca au fiert legumele adaugati fideaua si mariti focul.Spre final adaugati borsul si lasati pe foc aprox 5 minute.Se stinge focul,se potriveste de sare si piper!
Se serveste cu patrunjel.