Ciorba Din Carne De Porc Cu Os Si Zeama De Varza
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
1,300kg carne de porc cu os
1 morcov mai mare
1 ceapa mare
3 maini de mazare congelata
3 maini de fasole verde congeleta
2 maini de orez
2 linguri de pasta de ardei
400ml suc de rosii sau cat vrea fiecare
1 legatura de marar (eu am congelat)
zeama de varza dupa gustul fiecareia
*o mana inseamna cat iei cu pumnul cu mana*
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pun mazarea si fasolea si se mai fierbe 10 minute. Vine randul orezului pe care il lasam 10 minute, apoi a pastei de ardei si a sucului de rosii. Dupa 10 minute punem zeama de varza fiarta si spumuita, iar cand fierbe se stinge si se pune mararul.