contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Din Aripi De Curcan Cu Taitei

articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ciorba de curcan cu taietei

Ai nevoie de:

- 2 aripi de curcan;

- 2 cepe;

- 2 morcovi;

- 1 pastarnac;

- 2 felii de telina;

- o mana de taitei;

- 500 ml. zeama de varza;

- 1 ceasca sos de tomate;

- sare, piper, patrunjel, tarhon.

Cureti, parlesti si speli aripile de curcan. Daca sunt prea mari, le poti taia in bucati mai mici, dupa preferinta – eu le-am taiat in 2. Le pui la fiert, la foc potrivit, in apa cu putina sare si spumuiesti cand e cazul.

Intre timp, cureti, speli si toci legumele. Eu am dat morcovii, pastarnacul si telina pe razatoarea mare. Verifici carnea si daca e pe jumatate fiarta, pui si legumele la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi taiteii – ii recomand pe cei facuti in casa, dar daca nu  aveti nu-i niciun bai :) . Lasi sa fiarba 5-7 minute si adaugi zeama de varza si sosul de tomate. Mai lasi sa fiarba 5 minute, potrivesti de sare si piper si opresti focul. Toci tarhonul si patrunjelul. Lasi ciorbita sa se mai linisteasca si apoi presari verdeata.

E un deliciu alaturi de o lingura cu smantana!

Pofta buna!


Articol recomandat de anamariatrimbitas.ro