Ciorbă De Viţel Cu Praz
Sursa Ciorbă de viţel cu praz
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Noi mancam cu placere ciorba de vita sau de praz, asa ca m-am gandit la o combinatie "2 in 1" si a iesit o ciorba tare gustoasa!
Am folosit(pentru 2 portii):
Am folosit(pentru 2 portii):
- 200 gr carne de vitel, 1 telina mica, 1 morcov, 1 praz ( nu foarte mare), 1/2 ardei, 100 gr rosii in bulion, 2 lingurite de bors, fidea, taitei, sare.
Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa.
Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat morcovul, telina, ardeiul si prazul.
Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute la foc potrivit, iar in ultimele 5 minute am pus fidea si taitei.
O bunatate de ciorbita!