Ciorba De Vitel Cu Galustele De Gris

articol scris de antzuka_tzuka blog antzukastuff.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O ciorbica caldutza pe vremea asta e perfect!

Ingrediente
oase de vitel
legume dupa plac(ceapa, ardel, morcov, telina..)
patrunjel
sare, delikt, piper
Galustele
1 ou
aprox 4 linguri gris
Se pun oasele de vitel la fiert cu legumele.
Avem grija in timp ce fierbe sa luam spuma
Dupa ce s-au fiert, scoatem oasele, si facem galustelele(amestecam ingredientele).Turnam cu lingurita in cioarbica, lasam sa fiarba, adaugam patrunjel si servim cu smantana sau nu, dupa plac;)


Ingrediente
oase de vitel
legume dupa plac(ceapa, ardel, morcov, telina..)
patrunjel
sare, delikt, piper
Galustele
1 ou
aprox 4 linguri gris
Se pun oasele de vitel la fiert cu legumele.
Avem grija in timp ce fierbe sa luam spuma
Dupa ce s-au fiert, scoatem oasele, si facem galustelele(amestecam ingredientele).Turnam cu lingurita in cioarbica, lasam sa fiarba, adaugam patrunjel si servim cu smantana sau nu, dupa plac;)
