Ciorba De Vita Cu Fasole Verde
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente (8 portii):
500g carne de vita taita cubulete
800g fasole verde la conserva (cu rosii si condimente)
2 cepe
4 morcovi
4 teline
2 pastarnac
Un sfert gulie
Delikat
200g rosii conserva
Bors praf
Piper
Patrunjel
Mod de pregatire:
Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si este frageda. Se completeaza cu apa fierbinte, pana la 4 litri. Se adauga ceapa, morcovii, telina, gulia, pastarnacul, toate taiate marunt. Dupa ce dau in clocot se adauga fasolea verde si rosiile de la conserva. Se lasa 5 minute apoi se adauga bors, delikat si piper dupa gust. Se presara patrunjel dupa ce s-a stins aragazul.