contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Vacuta Cu Varza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un adevarat deliciu alaturi de bucatele de lipii crocante cu usturoi.

Ingrediente
- 350 g carne de vita
- 600 g varza alba
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 radacina patrunjel
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 rosii
- 200 ml iaurt
- 1 galbenus
-  25 g faina
- boia de ardei dulce, sare, piper, otet
Mod de preparare
1. Carnea se spala si se portioneaza in bucati mai mari. Se da un clocot in 3-4 litri de apa, se spumeaza, apoi se scoate si se taie cuburi mici. Supa se strecoara printr-o sita deasa, se sareaza si se pune din nou pe foc alaturi de carne, radacinoase si ceapa taiate marunt. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
2. Dupa ce incepe sa fiarba se adauga varza tocata marunt, cuburile de rosii, pasta de tomate si boiaua. Se lasa sa fiarba pana cand carnea devine moale, iar legumele sunt patrunse. Se amesteca faina cu galbenusul de ou si iaurt. Ciorba se drege cu acest amestec si se mai lasa la foc mic pentru cateva minute. Se gusta si se condimenteaza cu piper si otet. Se poate servii cu bucatele de lipii cu usturoi.
comentarii