contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Stevie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Bogata in antioxidanti, minerale, fibre si vitamine, ciorba de stevie constituie un excelent pranz. Ajuta la detoxifierea organismului, il remineralizeaza si vitaminizeaza, il hidrateaza si ii intinde o mana digestiei. Saraca in grasimi, ciorba de stevie este si saraca in calorii, poate fi servita cu brio in post, dar si in regimul vegetarian pe care multi il imbratiseaza in ultima vreme. Fara sa va mai prelungim asteptarea, va zicem ca aveti nevoie de: 6 legaturi de stevie proaspata, putina sare, 1 -2 linguri cu ulei, 1 legatura de leustean, 2 cepe galbene, medii, 1 litru de bors, 4 morcovi, medii 1 ardei gras (mare), 1 radacina de telina medie, 3-4 linguri cu bulion, 1/2 cana cu orez si circa 1,5 litri de apa.

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se toaca marunt (morcovul, ceapa, radacina si ardeiul gras). Legumele se dau deoparte si se pune apa intr-o oala. Se poate adauga putina sare, ulei si bulion. Cand fierbe, se adauga legumele si se lasa cateva minute. Aproape de final, se adauga orezul, borsul si stevia tocata marunt. Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de servire, se adauga leusteanul tocat marunt. Bobul de orez trebuie sa “infloreasca”, adica sa fiarba.

Pofta buna!