CiorbĂ De SfeclĂ RoȘie
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Pentru că încă suntem în post, vă recomandăm o ciorbă fără carne sau alte dulcegării gen ouă, smântână ș.a.m.d.
Ce îţi trebuie pentru 5 porţii mari (poza 1)
- o sfeclă mare
- doi cartofi
- doi ardei grași
- două țeline
-doi păstârnaci
- suc de corcodele (pentru acrit)
- cub Maggi de găină
- sare, piper, delikat
Plan de lucru:
- pregătim ingredientele (poza 2)
- punem la fiert păstârnacul, ardeiul gras (poza 3), sfecla (poza 4), țelina răzuită și cartofii (poza 5). Condimentăm.
- după aproximativ 30 de minute acrim cu jumătate de pahar de suc de corcodele (poza 6)
- după ce toate legumele au fiert … poftă bună! (poza 7)
Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 2 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: B. Supe/Ciorbe