contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

CiorbĂ De SfeclĂ RoȘie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pentru că încă suntem în post, vă recomandăm o ciorbă fără carne sau alte dulcegării gen ouă, smântână ș.a.m.d.

Ce îţi trebuie pentru 5 porţii mari (poza 1)
- o sfeclă mare
- doi cartofi
- doi ardei grași
- două țeline
-doi păstârnaci
- suc de corcodele (pentru acrit)
- cub Maggi de găină
- sare, piper, delikat

Plan de lucru:
- pregătim ingredientele (poza 2)
- punem la fiert păstârnacul, ardeiul gras (poza 3), sfecla (poza 4), țelina răzuită și cartofii (poza 5). Condimentăm.
- după aproximativ 30 de minute acrim cu jumătate de pahar de suc de corcodele (poza 6)
- după ce toate legumele au fiert … poftă bună! (poza 7)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 2 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

ciorba de sfecla rosie 1 ciorba de sfecla rosie 2 ciorba de sfecla rosie 3 ciorba de sfecla rosie 4 ciorba de sfecla rosie 5 ciorba de sfecla rosie 6 ciorba de sfecla rosie 7
Filed under: B. Supe/Ciorbe


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com