contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Salata Dreasa Cu Ou

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De vre-o 2 saptamani al meu coleg de viata si de casa, a avut niste pofte... surprinzatoare. Una dintre ele ciorba de salata! Ne-am pornit in echipa completa si am dat o fuga la un supermarket cu origini frantuzesti, ca sa cumparam salata! Dar credeti ca doar salata am luat?! Saracu` card... :))
Dar sa trecem la poftele omului!
Ingrediente:

1 salata mare
1 ceapa potrivita
1 morcov potrivit
1 pastarnac mic
1/2 ardei gras verde
suc de rosii
1 lingura delikat
1 lingura bors magic
1 lingura sare
1 legatura patrunjel
2 oua

Salata am spalat-o bine si am taiat-o in bucati marisoare.
Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Am adaugat si morcovul si pastarnacul date prin razatoarea mare, si ardeiul tocat marunt. Cand s-au inmuiat putin am adaugat cca 3 litri de apa si o lingura de sare, si am lasat sa fiarba. 
Dupa cca 20 minute am adaugat suc de rosii, iar dupa cateva clocote am pus si bucatile de salata. Dupa cca 5 minute am adaugat borsul si delikatul. Am mai lasat cateva clocote, am pus verdeata tocata si cele doua oua batute. 
Cand ouale au „inflorit”, am stins focul.
Pentru cine cine post, se poate renunta la oua.
Am papat ciorbita cu paine de secara.
Sa aveti pofta!