contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
-carne de pui(tacam,aripioare sau piept de pui-depinde de fiecare ce prefera)
-2 cepe
-un morcov mare
-o radacina de pastarnac
-telina
-2-3 cartofi
-un ardei
-100 ml suc de rosii
-bors (eu am folosit la plic)
-patrunjel
-1 ou
 Aici carnea era la fiert in oala sub presiune(am firt-o la oala sub presiune deoarece ma presa timpul)

Preparare
Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l de apa.Se spumeaza din cand in cand,iar cand incepe sa fiarba se da foscul mic si se lasa la fiert cam 30 de min.Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa,morcovul telina si pastarnacul tocate marunt Cartofii se taie cubulete,se adauga si ei,apoi ardeiul tocat marunt si se potriveste de sare.Cand legumele s-au fiert se adauga borsul,se mai lasa sa dea cateva clocote.La sfarsit se adauga oul batut zdrente si patrunjelul.Ciorba se poate servi cu ardeiu iute sau smantana.