Ciorba De Pui Cu Fasole Verde
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500g carne de pui
200g fasole verde
O ceapa
Un morcov
Un pastarnac
Patrunjel
O telina
Un ou
4 linguri smantana
4 linguri ulei
2 linguri otet
4 catei usturoi
Marar
Mod de pregatire:
Se curata puiul, se spala, se transeaza si se pune la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce se spumeaza, se adauga pastaile de fasole, curatate, spalate si rupte bucatele, ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat in fasii.
Se rumeneste usor faina in ulei, se stinge cu cateva linguri de zeama, se amesteca bine, se adauga otetul si se toarna totul in ciorba. Se adauga si usturoiul pisat, se potriveste de sare si piper si se mai lasa doua trei clocote. Se drege cu smantana batuta cu galbenusul, iar deasupra se toarna mararul si patrunjelul tocat.