contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Pui Cu Corcoduse (zarzare)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente pentru 4 portii: (in final aprox 1 l de ciorba)
  • tacamuri pui 300-400 g
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1/2 pastarnac
  • 1 bucata telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 rosie sau o lingura bulion
  • sare, piper
  • patrunjel, leustean
  • un pumn corcoduse
  • 1 ou


Corcodusele se curata de codite si frunzulite.

Se oparesc in apa, se preseaza cu o furculita pentru a se desprinde pulpa de samburi si se trece zeama printr-o sita pentru a da la o parte samburasii.

Fierbem carnea de pui in apa cu sare, o spumuim, adaugam legumele taiate marunt.  Spre sfarsit adaugam rosia taiata cubulete sau o lingura de bulion. Batem intr-un castron un ou, adaugam in el zeama din ciorba si amestecam pana cand umplem castronul. Stingem focul, potrivim de sare si piper, adaugam patrunjel si leustean tocat. Deasemenea turnam si zeama de la corcoduse si o servim calda. Este gustoasa si aromata, gata sa fie mancata!


Articol recomandat de nonatrif.blogspot.com