contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Pui Cu Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 Ingrediente:
  • 2 cartofi mari sau  8 cartofi foarte mici
  • 1 pulpa intreaga de pui
  • 3 morcovi 
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • patrunjel
  • leustean
  • albitura (telina, pastarnac) 
  • 1 fir de usturoi verde
Se curata pulpa de pui de fulgii ramasi, de eventualele parti de plamani sau tartita. Se fierbe in apa cu sare si se spumuieste bine.
Dupa 10 de minute se adauga morcovii taiati rondele, cartofii cubulete (daca avem cartofi foarte mici se pot pune fara sa ii mai taiem), albitura, ceapa si usutoiul maruntite. Dupa 20 minute, scoatem carnea si o dezosam, aruncam oasele si pielita. Punem inapoi bucatile de carnita.
Batem intr-un castron un ou, peste care adaugam cate un polonic de ciorba pentru a pregati zdrentele. Cand umplem castronul cu acest amestec, il turnam inapoi peste ciorba. Mai fierbem 10 minute, oprim focul, piperam, potrivim de sare, adaugam patrunjelul si leusteanul tocate marunt si servim cu ardei iute. Se acreste cu iaurt sau otet .