Ciorba De Pui Cu Cartofi
Sursa Ciorba de pui cu cartofi
articol scris de Nonatrif blog nonatrif.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 2 cartofi mari sau 8 cartofi foarte mici
- 1 pulpa intreaga de pui
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ou
- patrunjel
- leustean
- albitura (telina, pastarnac)
- 1 fir de usturoi verde
Dupa 10 de minute se adauga morcovii taiati rondele, cartofii cubulete (daca avem cartofi foarte mici se pot pune fara sa ii mai taiem), albitura, ceapa si usutoiul maruntite. Dupa 20 minute, scoatem carnea si o dezosam, aruncam oasele si pielita. Punem inapoi bucatile de carnita.
Batem intr-un castron un ou, peste care adaugam cate un polonic de ciorba pentru a pregati zdrentele. Cand umplem castronul cu acest amestec, il turnam inapoi peste ciorba. Mai fierbem 10 minute, oprim focul, piperam, potrivim de sare, adaugam patrunjelul si leusteanul tocate marunt si servim cu ardei iute. Se acreste cu iaurt sau otet .