contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500 g oase de porc sau costita
cca 200 g carne de porc

un morcov mai mare


o albitura
o telina mica
o ceapa
1-2 buc ardei gras
3-4 rosii oparite si decojite
1-2 linguri orez(depinde cat de deasa va place sa iasa ciorbita)
1-2 oua
bors sau zeama de varza in functie de gust si preferinta(eu am folosit 1,250l de bors pregatit in casa)
leustean si tarhon verde

 
Cand se foloseste zeama de varza pentru acrit nu se mai adauga oua batute.
Mod de preparare: Carnea si oasele (costita) se spala ,se portioneaza si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce se indeparteaza toata spuma care se formeaza se adauga legumele curatate, spalate si taiate fideluta sau cubulete si se fierbe totul la foc mic.Cand sunt aproape fierte se adauga orezul.Cand orezul este aproape fiert se adauga rosiile tocate marunt,iar dupa cateva clocote se toarna borsul fiert in prealabil si apa fiarta dupa caz si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.Inainte sa se opreasca focul se adauga ouale batute si verdeata tocata marunt.
Cand se foloseste zeama de varza pentru acrit nu se mai adauga oua batute.
 
Mod de preparare:
 
Carnea si oasele (costita) se spala ,se portioneaza si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce se indeparteaza toata spuma care se formeaza se adauga legumele curatate, spalate si taiate fideluta sau cubulete si se fierbe totul la foc mic.Cand sunt aproape fierte se adauga orezul.
 

Cand orezul este aproape fiert se adauga rosiile tocate marunt,iar dupa cateva clocote se toarna borsul fiert in prealabil si apa fiarta dupa caz si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.Inainte sa se opreasca focul se adauga ouale batute si verdeata tocata marunt.

Cand se foloseste zeama de varza pentru acrit nu se mai adauga oua batute.

Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com