Ciorba De Perisoare
Sursa Ciorba de perisoare
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
Mod de preparare
1. Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei,apoi se adauga apa si se pune la fiert.
2. Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul
si formam perisoarele.
Cand ciorba a dat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala,
iar apoi marim flacara si lasam sa fiarba.Cand au fiert perisoarele pe jumatate
se face sosul de rosii:rosiile se pun in apa clocotita si se lasa 5 min pe foc,se decojesc si se pun intr-un blender impreuna cu pasta de tomate si obtinem un sos gros.
3. Dupa aprox. 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si mai lasati putin sa fiarba!servim cu patrunjel si leustean