contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Perisoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


De regula eu fac perisoarele la aceasta ciorba din carne de pui, mai precis din piept. Mi se par mai usoare si nici ciorba nu iese asa de grasa, cum iese la cele facute din porc. In plus asa il conving si pe mofturosul cel mic sa manance...:-) Cine are mofturosi in dotare, cunoaste...:-)))
Ingredientele sunt:
1 ceapa
2 morcovi
radacina de telina
pastarnac
1 ardei gras
1 rosie sau bulion pentru ciorbe
bors (pt cine o prefera acra)
patrunjel, leustean...sau tarhon
smantana pentru servire
Pentru periosare:
1 piept de pui
1 ceapa
2 oua
un pic de orez cam jumatate de canuta
condimente dupa gust, eu am pus sare, piper si un pic de vegeta
Legumele se toaca matunt, si se calesc foarte putin in ulei incins, se aduga apa si se lasa pana cand acestea sunt aproape fierte. Se pune si rosia sau bulionul si se mai lasa sa fiarba.

Cat legumele au fost la fiert, am facut perisoarele astfel:
Pieptul de pui l-am tocal la robot, am adaugat ceapa tocata marunt, ouale, sare, piper si orezul.

Din pasta de carne rezultata am facut perisoarele, pe care le-am pus cu grija in ciorba.
Mie dintr-un piept de pui mi-au iesit 30 de perisoare...destule zic eu.

Mai lasam ciorba la foc cca 30 minute, adaugam borsul si verdeata...si gata ciorbita.
Pofta buna!!!
Nu uitati de ardeiul iute!

Articol recomandat de nainakitchen.blogspot.com