Ciorba De Perisoare
articol scris de lidia_73 blog femeieinaintedetoate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500 g carne tocata de porc si vita
50 g de orez
1 lingura pesmet
1 morcov
1 patrunjel
1/2 telina
1 ceapa
verdeata
1 ou
200 ml suc de rosii
200 ml zeama de varza ( sau bors)
sare, piper
2 litri supa de carne sau apa
2 litri supa de carne sau apa
Mod de preparare :
Legumele tocate marunt se dinstuie in 2 lg ulei si 1 ceasca apa.
Intre timp, amestecam carnea tocata cu orezul, albusul de ou, pesmetul, sare, piper. Modelam perisoarele.
Adaugam supa de carne sau apa apa peste legume..si cand clocoteste, punem perisoarele, pe rand.Adaugam sucul de rosii.
Cand s-au fiert, dregem ciorba cu zeama de varza batuta cu galbenusul de ou.Presaram verdeata.