contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Perisoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



 

Ingrediente:
500 g carne tocata de porc si vita
50 g de orez
1 lingura pesmet
1 morcov
1 patrunjel
1/2 telina
1 ceapa
verdeata
1 ou

200 ml suc de rosii
200 ml zeama de varza ( sau bors)
sare, piper
2 litri supa de carne sau apa


Mod de preparare :
Legumele tocate marunt se dinstuie in 2 lg ulei si 1 ceasca apa. 
Intre timp, amestecam carnea tocata cu orezul, albusul de ou, pesmetul, sare, piper. Modelam perisoarele.
Adaugam supa de carne sau apa  apa peste legume..si cand clocoteste, punem  perisoarele, pe rand.Adaugam sucul de rosii.

Cand s-au fiert, dregem ciorba cu zeama de varza batuta cu galbenusul de ou.Presaram verdeata.



 

 

 

 



Articol recomandat de femeieinaintedetoate.blogspot.com