Ciorba De Perisoare
Sursa Ciorba de perisoare
articol scris de Diana blog dianacakes.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
pt ciorba se toaca zarzavaturile si se pun in putin ulei la calit
2 morcovi
1 patrunjel
2 felii telina
1 pastarnac
1 ceapa
1/2 ardei rosu
1 pastarnac
acoperim cu apa cat sa a le cuprinda
si le lasam la foc mic sa se patrunda, apoi completam cu apa si lasam sa fiarba.
Intre timp pregatim perisoarele din:
600g carne macinata
1/2 ceapa taiata marunt sau rasa
3-4 linguri orez spalat
2 oua
sare, piper, putin patrunjel verde
se amesteca bine compozitia si cu mana uda formam perisoare pe care le punem in oala si lasam la fiert la foc mic.
lasam sa dea 2-3 clocote si adaugam si 2 rosii taiate marunt, eu le curat de pielita ,sau pasta de rosii.
dam gust la ciorbita cu: sare, piper, etc
Cand sunt perisoarele fierte se drege cu bors sau alta acreala, la sfarsit dupa ce am oprit focul punem si patrunjelul verde.
Se serveste cu smanta.
POFTA BUNA !