Ciorba De Perisoare Cu Zeama De Varza

articol scris de cna2002 blog bucatariacameliei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ce repede mai trece si timpul asta. A trecut o gramada de vreme de cand nu am mai scris pe blog, dar asta este viata. Si cu bune si cu rele. La mine a fost mai mult cu rele se vede. Dar timpul le rezolva pe toate. Si ca sa ne treaca toate supararile am facut baietilor mei ciorba lor preferata. Nu vreau sa ma laud, dar a iesit delicioasa.
-1,200kg carne de porc tocata
-1 ceapa pentru ciorba
-1 ceapa mare pentru perisoare
-2 morcovi
-1 telina mijlocie
-2 pumni de orez pentru ciorba
-2 pumni si jumatate de orez pentru perisoare
-1 ou pentru perisoare
-2 linguri cu varf de faina pentru perisoare
-sare pentru perisoare
-piper pentru perisoare
-2 linguri cu varf de pasta de ardei
-suc de rosii (fiecare pune cat doreste)
-zeama de varza (fiecare isi pune in functie de cat de acra o vrea)
-leustean
Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu varf de faina, 2 pumni si jumatate de orez, ceapa data prin razatoarea mica,
se amesteca bine,
dupa care se fac perisoarele cu mana unsa cu ulei. Dupa ce am terminat cu perisoarele ne apucam de zarzavat. Curatam ceapa, morcovii si telina, ceapa o tocam,



