contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Perisoare à La Grec

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
* 400 gr. carnea tocata fin (porc si vita)
* un os de porc * 2 linguri de orez
* 2-3 morcovi * 1 ceapa
* 2 rosii * 2 cartofi mici * 1 telina mica
* 500 ml. Bors * 1 cub supa de legume
* 2 galbenusuri * 100 g smantana
* sare piper * frunze de leustean

Modul de pregatire:
Se pune apa la fiert. Se adauga osul de porc. Se spumeaza si se lasa la foc linistit pana pregatim legumele. Ceapa se taie marunt, morcovul, telima si cartofii se taie in cuburi. Rosiile se decojesc scufundandu-le in apa clocotita pentru cateva momente si apoi in apa rece. Se vor decoji usor. Se taie tot in cuburi mici. Se adauga la fiert impreuna cu cubul de legume. Se sareaza dupa gust.
Între timp se pregatesc perisoarele. Într-un castron, se amesteca carnea tocata cu orezul, sare si piper dupa gust. Când legumele sunt andante, dupa cca.15-20 minute, se fac perisoarele, cam de 2 cm în diametru si se adauga in supa. Spre sfarsit se adauga si borsul, fiert separat si apoi adaugat in ciorba. Se face si un liezon dintr-un ou si 2 linguri de smantana, care se dilueaza cu supa si incet se adauga in ciorba, impreuna cu frunzele de leustean tocat.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com