Ciorba De Miel Cu Salata Verde
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In acest minunat anotimp putem sa facem in fiecare zi o alta ciorba,astfel incat,unul dintre ingrediente sa devina predominant .
Ciobita mea de miel sta marturie mai ales ca se apropie si Sfintele sarbatori de Paste !
Ingrediente:
500 g coaste de miel
mate de miel
2 salate
2 morcovi
1 legatura de leustean
1 legatura de ceapa verde
1 fir de usturoi verde (optional)
3 oua
otet
sare
Cum procedezi :
Cureti carnea de pielite,o speli bine,o tai in bucatele si o fierbi in apa rece cu sare.Adaugam si matele curatate si spalate foarte bine.Le poti despica sa ramana ca o fasiuta si tine 2-3 ore inainte de a le folosi,in apa cu putin otet. Le taiati in bucatele mici.
Adunati spuma la carne ori de cate ori este nevoie.
Morcovii taiati cubulete se adauga la jumatatea timpului de fierbere a carnii.
Salata se taie fideluta,ceapa se toaca marunt si le adaugati in oala cand este carnea aproape fiarta .
Mai lasati sa fiarba putin,trageti oala de pe foc,o lasati 5 minute sa se racoreasca si o dregeti cu oua batute,otet si sare ,dupa gust.
Presarati leustean tocat si serviti !
Paste fericit !
Ciobita mea de miel sta marturie mai ales ca se apropie si Sfintele sarbatori de Paste !
Ingrediente:
500 g coaste de miel
mate de miel
2 salate
2 morcovi
1 legatura de leustean
1 legatura de ceapa verde
1 fir de usturoi verde (optional)
3 oua
otet
sare
Cum procedezi :
Cureti carnea de pielite,o speli bine,o tai in bucatele si o fierbi in apa rece cu sare.Adaugam si matele curatate si spalate foarte bine.Le poti despica sa ramana ca o fasiuta si tine 2-3 ore inainte de a le folosi,in apa cu putin otet. Le taiati in bucatele mici.
Adunati spuma la carne ori de cate ori este nevoie.
Morcovii taiati cubulete se adauga la jumatatea timpului de fierbere a carnii.
Salata se taie fideluta,ceapa se toaca marunt si le adaugati in oala cand este carnea aproape fiarta .
Mai lasati sa fiarba putin,trageti oala de pe foc,o lasati 5 minute sa se racoreasca si o dregeti cu oua batute,otet si sare ,dupa gust.
Presarati leustean tocat si serviti !
Paste fericit !