Ciorba De Fasole
Sursa Ciorba de fasole
articol scris de Fraiche Bistro blog fraiche-bistro.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mi-era dor de o ciorba de fasole, fara carne, servita cu praz. Si, desi stiam ca o sa-mi ia ceva timp pregatirea ei, azi mi-am luat inima in dinti si am facut. Mi-a luat cam 2 ore fierberea ei, plus o ora cat a stat la inmuiat.
Intre timp am tocat o ceapa, un morcov, o radacina de telina, un ardei si le-am pus la calit in 3 linguri de ulei. Am adaugat 5 linguri de pasta de tomate, fasolea fiarta si apa cat sa acopere bine compozitia din oala. Am mai lasat la fiert aproximativ o ora, asezonand cu sare, tarhon si cimbru. Pe masura ce apa scade, nu uitati sa mai adaugati pentru a nu se lipi de oala.
Eu zic ca a iesit bine, voi ce spuneti?