contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole Verde

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este o ciorba de sezon, foarte rapid de preparat si de efect servita chiar rece.
Ingrediente:
  • 500 g fasole verde
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2 rosii proaspete sau din conserva
  • 1 ceapa mare
  • 1 lamaie pentru acrit
  • 1 ou pentru zdrente
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

  
 
Spalam legumele, radem morcovii, taiem solzisori ceapa, julien ardeiul, cubulete rosiile si fasolea de 3-4 cm lungime.
Calim legumele in doua linguri de ulei.
 

 Adaugam fasolea verde.

 Completam cu apa.

 Lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.

 Batem oul intr-un vas separat, adaugand cate un polonic de ciorba pana completam tot castronul. Condimentam cu sare, piper si cimbru.

Adaugam in ciorba preparatul din oul batut, mai lasam sa dea un colocot, dam la o parte de pe foc, adaugam patrunjelul tocat. Putem servi imediat cu smantana sau chiar rece.
Pofta mare!