contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole Pastai Cu Lapte Batut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Acesta este unul dintre gusturile copilariei pe care imi place sa mi-l reamintesc din cand in cand. Bogatia laptelui da un gust aparte ciorbei, care ramane totusi usoara, desi e foarte gustoasa.

 

Retete culinareIngrediente necesare:
500 g fasole pastai
500 ml lapte batut
1 ardei gras
o ceapa
sare, piper, ulei
leustean

Mod de preparare:
Am pus la calit ceapa si ardeiul tocate marunt cu 3 linguri de ulei, sare si piper. Dupa 5 minute am pus si fasolea galbena si am mai lasat sa se caleasca 2-3 minute, iar apoi am adaugat 1.5 litri de apa. Proportia apa - lapte batut trebuie sa fie 1,5 l apa la 0,5 l lapte pentru ca ciorba sa iasa mai subtire sau 1 l apa - 1l lapte daca doriti sa iasa mai groasa si cu un gust mai bogat.


Retete culinare

Am lasat sa fiarba timp de 15 minute, apoi am turnat 500 ml de lapte batut, amestecand bine. Am mai lasat sa clocoteasca de cateva ori.

 

Retete culinareLa sfarsit am adaugat leusteanul tocat, pentru a-i desavarsi gustul.

 

Retete culinareVa dorim pofta buna!

Articol recomandat de retetesanatoase.com