Ciorbă De Fasole Cu Urzici
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
300 gr fasole boabe, 200 ml sos de roşii, 2 cepe, 2 morcovi, 2 legături de urzici, o frunză de dafin, 3 linguri de ulei, sare, piper.
Poftă bună!
300 gr fasole boabe, 200 ml sos de roşii, 2 cepe, 2 morcovi, 2 legături de urzici, o frunză de dafin, 3 linguri de ulei, sare, piper.
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se spală şi se toacă. Se curăţă morcovii, se spală şi se taie rondele.
Se toarnă uleiul,
sosul de roşii, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi
se mai lasă la fiert până se înmoaie urzicile.
sosul de roşii, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi
se mai lasă la fiert până se înmoaie urzicile.
Poftă bună!