contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole Cu Ciolan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
  • 1 kg fasole uscata alba, 
  • 2 cepe, 
  • 2 morcovi
  • 1/2 capatana telina, 
  • 1 radacina patrunjel, 
  • 1 ardei gras, 
  • 2 linguri pasta de tomate, 
  • 1 lingurita cimbru pisat, 
  • 1 ciolan afumat cca 1,5 kg, 
  • 5 l apa 
  Mod de preparare: Se pune fasolea in apa rece cu 10 ore inainte de a se gati, se opareste de 2-3 ori si se scurge apa, dupa care se pune la fiert impreuna cu ciolanul afumat in apa rece. Se ia spuma de cate ori este nevoie.
Se incearca fasolea, se capteaza cateva boabe in lingura si se sufla usor spre ea, daca se cojeste, adaugam zarzavaturile intregi si lasam sa fiarba pana cand carnea de pe ciolan se decojeste iar fasolea incepe sa se farame.
Scoatem osul de la ciolanul afumat si zarzavaturile fierte. Adaugam pasta de tomate si cimbrul si dregem de sare.
Se serveste cu salata de ceapa rosie sau muraturi. 

 
 
 
 
 

Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com
Author:FdX