contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole Cu Afumatura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 



Ingrediente

500 g fasole

carne de porc afumata

1 ceapa

1 morcov

2 rosii

1 foaie de dafin

2 linguri cu pasta de tomate

tarhon

cimbru

sare,ulei

Mod de preparare

Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi.
Fasolea se fierbe 10 minute in apa cu sare,apoi se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta.
Se fierbe la foc mic pana se inmoaie boabele.
In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.
Calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul  si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com