Ciorba De Fasole Cu Afumatura
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
500 g fasole
carne de porc afumata
1 ceapa
1 morcov
2 rosii
1 foaie de dafin
2 linguri cu pasta de tomate
tarhon
cimbru
sare,uleiMod de preparare
Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi.
Fasolea se fierbe 10 minute in apa cu sare,apoi se arunca apa in care a fiert si se inlocuieste cu alta.
Se fierbe la foc mic pana se inmoaie boabele.
In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole.
Calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))
Calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta de tomate.Adaugam prajeala,rosiile decojite si zdrobite ,foaia de dafin si cimbrul si lasam la fiert la foc mic pana scade.Condimentam si sevim alaturi de o ceapa "sparta":))