Ciorba De Dovlecel
Sursa Ciorba de dovlecel

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
2 l apa,
0.5 l zeama de varza murata,
2 morcovi,
o ceapa,
un dovlecel,
3 linguri cu rosii cubulete ( din conserva de la SunFood),
patrunjel, marar, sare,
1 galbenus
3 linguri smantana
1 lingura faina.
Mod de preparare
Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt si morcovii taiati cubulete . Cand zarzavatul este fiert, se adauga zeama de varza, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si mararul si patrunjelul verde. Se potriveste de sare si lasam sa fiarba doar putin , pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. Ciorba o putem drege cu un amestec format din galbenus, faina si smantana.