Ciorbă De Curcan
Sursa Ciorbă de curcan
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O ciorba cu adevarat gustoasa, nici nu se compara cu cea de pui.
Poate am eu o problema cu ciorba de pui, caci am mancat vreo 15 ani numai ciorba de pui fiindca mama zicea ca e cea mai buna si e buna pentru copii:)). Dar orice problema as avea cu puiul, curcanul e muult mai bun:)
Am folosit:
Poate am eu o problema cu ciorba de pui, caci am mancat vreo 15 ani numai ciorba de pui fiindca mama zicea ca e cea mai buna si e buna pentru copii:)). Dar orice problema as avea cu puiul, curcanul e muult mai bun:)
Am folosit:
- 3 aripi de curcan, 2 morcovi, 1 ceapa, 4 cartofi, 1/2 telina, cateva pastai de fasole verde, sos de rosii, fidea, 2 cuburi concentrate de pui, 2 oua, patrunjel, sare.
Am spalat bine aripile, le-am taiat in 2 bucati pe fiecare si le-am pus la fiert. Cand au inceput sa clocoteasca am schimbat apa.
Le-am lasat sa fiarba aproximativ o ora, apoi am adaugat ceapa, morcovul si telina tocate.
Apoi am adaugat cartofii si fasolea verde.
Spre final am pus sosul de rosii, cuburile de pui, sarea si fideaua.
Inainte sa opresc focul am pus ouale batute si patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Le-am lasat sa fiarba aproximativ o ora, apoi am adaugat ceapa, morcovul si telina tocate.
Apoi am adaugat cartofii si fasolea verde.
Spre final am pus sosul de rosii, cuburile de pui, sarea si fideaua.
Inainte sa opresc focul am pus ouale batute si patrunjelul tocat.
Pofta buna!