Ciorba De Cartofi Cu Sfecla Rosie Si Tarhon
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
o sfecla mica
un morcov
4-5 feliute de telina
1-2 buc ardei gras
o ceapa
un catel de usturoi pentru aroma
tarhon verde
sare,piper dupa gust
Optional se poate drege ciorba cu 1 - 2 oua batute si smantana.
Mod de preparare:
Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert in apa rece cu sare impreuna cu ceapa curatata,spalata ,tocata marunt si ardeiul gras taiat cubulete...
Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii taiati cubulete,usturoiul tocat marunt pentru aroma si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand zarzavatul si cartofii au fiert se toarna borsul fiert in prealabil,se potriveste de sare,piper si se lasa sa mai dea in 2-3 clocote.Dupa ce se opreste focul se adauga tarhonul verde ...