Ciorbă De Cartofi Cu Legume
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Apăsaţi aici pentru a descărca sau imprima reţeta (Google Docs).
Ingrediente:
800 gr cartofi, 2 dovlecei, o ceapă, un morcov mare, o rădăcină de pătrunjel mare, o jumătate de rădăcină de ţelină, un pahar de suc de roşii, sare, condiment Delikat, 3 linguri de ulei.
Mod de preparare:
Se curăţă legumele, se spală şi se toacă mărunt.
Într-o oală, se pune uleiul la încins, apoi se adaugă legumele tăiate şi se lasă la călit până devin sticloase.
Se toarnă puţină apă cât să le acopere şi se lasă la fiert circa 10-15 minute, la foc potrivit.
Între timp, se curăţă cartofii şi
dovleceii, se spală şi se taie cubuleţe.
Se adaugă cartofii şi dovleceii în oală, împreună cu sucul de roşii. Se completează cu apă, se condimentează cu sare, condiment Delikat şi se lasă la foc potrivit până fierb toate ingredientele.
Se serveşte caldă.
Poftă bună!