contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Cartofi Cu Carne De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mai mult de dragul povestilor, ca nu e mare reteta si e a nu stiu cata oara cand uit sa ii pun telina (musai sa o fac si pe aia cubulete si sa o congelez).

Slide1

De ce taman asta? Pai stiti cum e cu chiverniseala, ia sa vedem ce avem, pai porc si adidasi sunt (daca am primit piftie de craciun, nu am mai facut eu), legumele stau cuminti pe portii la congelator, vecinul mi-a adus in dar bulion de corcoduse suficient cat sa ma si joc cu el. Asa ca, de ce nu.

Slide2

Inca mai am adidasi pentru o portie de pacele, e, spalat, parlit, iar spalat (mie mereu mi se pare ca nu vrea sa iasa tot din picioarele astea asa ca oricum partea cu pilozitati merge la casandra, nu o las in mancare chiar daca am parlit-o impecabil).

Dar aopropos de bulionul de corcoduse, mai aveam si o bucatica de kaizer, piept de porc, din ala cu marar si usturoi. Si l-am fiert in bulion de corcoduse, l-am uscat si apoi l-am pus felii pe gratar. Belea mare.

Slide4

Revenind la zeama noastra, absolutamente banal, am fiert carnea, am pus legumele, sare, piper, ardei iute, dupa chef (legume standard, ardei, ceapa, morcov, praz, din toate, mai putin albitura de care am uitat). Spre final am pus o cutie de rosii ucise odata cu cartofii si chiar la urma bulionul de corcoduse si leustean mult (uscat si congelat).

Aleluia. Era sa uit iar sa fac poza cu farfuria goala, ca sa ma tin de promisiune, deci inainte:

Slide5

Dupa:

Slide6

Bine, eu mi-am dres-o si cu smantana si cu extra kaizer, ca doar nu era sa las bunatate de buruiana ca porcul sa nu isi intregeasca familia.

rororo