contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Burta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
- 1 morcov
- 1 ceapa
- ½ legatura patrunjel
- 4 ciuperci pleurotus
- smantana dupa gust
- usturoi pisat dupa gust
- 1 ou
- otet dupa gust
- 2-3 linguri ulei
- sare, piper


Mod de preparare:
Se pun la fiert, intregi, morcovul, patrunjelul si ceapa. Intre timp se oparesc ciupercile si se lasa la scurs, apoi se taie in fasii subtiri. Dupa ce au fiert legumele, se scot din apa si se arunca. Se scot si 2-3 polonice de supa si se lasa la racit. In supa se adauga ciupercile, apoi se lasa la fiert cateva minute. Intr-un castron se bate oul cu smantana, se adauga sare, usturoi si supa racita si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga treptat in supa de pe foc, se pune si otetul si se amesteca. Ciorba se mai lasa pe foc 1-2 minute.


Notite: am facut ciorba de burta dupa ce am mancat la restaurantul vegetarian din Constanta. Nu ma gandeam ca "se poate", dar se poate si e dementiala.


Articol recomandat de reteteveg.blogspot.com