Ciorba Cu Carne De Vitel Si Legume
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
INGREDIENTE:
500 g carne de vitel
3 morcovi mari
1 radacina telina – de marime medie
1 pastarnac
1 patrunjel
1 gogosar
1 mana fasole pastai
2- 3 buchetele de conopida
1 dovlecel
1 ceapa alba
1 catel usturoi
patrunjel verde
leustean
sare
piper
1 l bors
1 ceasca suc de rosii
PREPARARE:
Carnea o curatam si o taiem cubulete.
Taiem toate legumele cuburi, cu exceptia cepei si conopidei.
Fierbem borsul si apoi il strecuram. Separat fierbem carnea in apa cu sare, avand grija sa luam spuma de ori este nevoie. Cand este aproape fiarta adaugam legumele in ordinea in care au nevoie de mai mult timp de fierbere: morcovi, patrunjel, telina, pastarnac, fasole pastai, ceapa, usturoi, iar peste 5 minute punem si dovlecelul, conopida, cartofii. Cand observam ca s-au fiert cartofii adaugam sosul de rosii, leusteanul, patrunjelul, sare, piper, bors. Mai fierbem 5-10 minute.
Servim fierbinte cu patrunjel verde si smantana.
Pofta buna!