Ciorba Cu Carne De Porc Si Bors
articol scris de ninela4you.blogspot. blog ninela4you.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
-600 g de carne de porc(ceafa am avut eu)
-2 cepe
-2 morcovi
-2 bucati de telina
-2 ardei culori diferite
-bors(la pliculet am avut eu)
-patrunjel si leustean
-2 linguri suc de rosii(ptr.culoare)
Mod de preparare:
In aproximativ 4 litri de apa cu sare si vegeta fierbem carnea de porc taiata cuburi. Cand carnea e aproape fiarta adaugam legumele taiate cubulete mici.
Cand legumele s-au fierf,adaugam sucul de rosii,lasam 10 minute sa fiarba,apoi adaugam borsul,patrunjelul si leusteanul.
Lasam ciorba sa mai dea un clocot si cam asta e.Se serveste cu multa smantana.
Pofta buna!