CiorbĂ Cu AfumĂturĂ
Sursa CIORBĂ CU AFUMĂTURĂ
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ciorba cu afumătură are un gust deosebit. Vă recomandăm să o încercați.
Ce îţi trebuie pentru 5 porţii (poza 1)
- 400 gr de scăricică afumată
- 3 morcovi
- o ceapă
- un ardei gras
- un ardei iute
- suc de roșii
- ulei, sare, piper
Plan de lucru:
- se pune scăricica la fiert în apă cu ulei (poza 2)
- tocăm morcovul, ardeiul gras, ceapa și ardeiul iute (poza 3), apoi le aruncăm în oală (poza 4)
- lăsăm să fiarbă, iar apoi adăugăm sucul de roșii (poza 5)
- mai lăsăm pe foc un sfert de oră … poftă bună! (poza 6)
Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: B. Supe/Ciorbe