contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Acra De Miel Cu Leustean

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


mal
Carnea de miel am pus-o in oala cu putin ulei sa-si lase sucul si aroma.

Am adugat ceapa tocata , am lasat-o sa se soteze putin ...apoi am pus boia dulce de ardei si imediat am completat cu apa.

Am lasat carnea sa fiarba pana aproape s-a patruns.Am sarat, am pus piper si 2 foi de dafin.
Intre timp am pregatit legumele: morcov, patrunjel radacina si telina...le-am curatat ,le-am taiat si apoi...

le-am pus in oala. Le-am lasat sa dea cateva clocote, apoi am adugat si orezul

Am lasat ciorba sa fiarba inca 15-20 minute...suficient cat sa se fiarba si legumele .
Intr-un castronel am dizolvat 1 lingura sanatoasa de bors magic in putina  apa si l-am adaugat  peste ciorba

Am tocat leusteanul si dupa ce am oprit focul l-am presarat deasupra.

Am servit ciorba cu smantana si piper proaspat macinat .



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com