contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorb? Cu Carne De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:

500 gr pulp? de porc, 4 cartofi mijlocii, o jum?tate de ?elin?, un morcov mare sau 2 mai mici, o ceap? mic?, un gogo?ar mare, 4 linguri de smântân?, pu?in? sare de l?mâie, sare, condiment Delikat.

Mod de preparare:


Se spal? carnea ?i se taie cubule?e m?runte.


Se cur??? morcovul, se spal? ?i se taie rondele.


Se cur??? ceapa, se spal? ?i se toac? m?runt.


Se spal? gogo?arul ?i se toac? m?runt. Se cur??? ?elina, se spal? ?i se taie cubule?e.


Carnea împreun? cu legumele se pun într-o oal? cu ap? ?i se las? la fiert, la foc potrivit împreun? cu pu?in condiment Delikat. Când au fiert, dac? e cazul, se mai completeaz? cu ap? ?i se potrive?te de sare.


Se pun în oal? cartofii cur??a?i, sp?la?i ?i t?ia?i cubule?e împreun? cu pu?in? sare de l?mâie.


Când s-au fiert ?i cartofii, se toarn? smântâna, se amestec? ?i se ia de pe foc.


Se serve?te ca atare.

Poft? bun?!

Articol recomandat de http://reteteilustrate.blogspot.com/2009/11/ciorba-cu-carne-de-porc.html