Ciorb? Cu Carne De Porc
Sursa Ciorb? cu carne de porc
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500 gr pulp? de porc, 4 cartofi mijlocii, o jum?tate de ?elin?, un morcov mare sau 2 mai mici, o ceap? mic?, un gogo?ar mare, 4 linguri de smântân?, pu?in? sare de l?mâie, sare, condiment Delikat.
Mod de preparare:
Se spal? carnea ?i se taie cubule?e m?runte.
Se cur??? morcovul, se spal? ?i se taie rondele.
Se cur??? ceapa, se spal? ?i se toac? m?runt.
Se spal? gogo?arul ?i se toac? m?runt. Se cur??? ?elina, se spal? ?i se taie cubule?e.
Carnea împreun? cu legumele se pun într-o oal? cu ap? ?i se las? la fiert, la foc potrivit împreun? cu pu?in condiment Delikat. Când au fiert, dac? e cazul, se mai completeaz? cu ap? ?i se potrive?te de sare.
Se pun în oal? cartofii cur??a?i, sp?la?i ?i t?ia?i cubule?e împreun? cu pu?in? sare de l?mâie.
Când s-au fiert ?i cartofii, se toarn? smântâna, se amestec? ?i se ia de pe foc.
Se serve?te ca atare.
Poft? bun?!